sep 092012
 

Billede fra net-a-porter

Mit eneste rigtige køb på vores USA-tur er ovenstående taske, Nastasha fra Marc by Marc Jacobs i mørkeblå med sølv hardware .Jeg havde luret på den længe, og en morgen opdagede jeg, at udsalget lige var begyndt på den amerikanske net-a-porter side, så jeg skyndte mig straks at bestille den og få den sendt hjem til familien i Miami, så da vi ankom, stod den og ventede på mig :) Og den var lige som, jeg havde forestillet mig – apropos de ultimative stiletter i sidste indlæg, så er denne taske nok den ultimative taske for mit vedkommende. Den endte med at koste ca 1200kr, og jeg har ikke givet så meget for en taske før, men jeg bruger den bare hver dag og kunne ikke forestille mig en bedre taske.

Størrelsen er super, ikke for stor og klodset, men stadig med masser på plads til paraply, vandflaske, indkøbspose og hvad der ellers ligger af crap i min taske. Samtidig er rummet med lynlås genialt, for det første er der ja en lynlås, for det anden gå det hele vejen ned langs tasken og dermed perfekt til at have alle de vigtige ting i, som man ikke ønsker andre skal få fat i. Det er også noget nemmere at for mig at finde mine ting på den måde.

 Udover den pratisk set er den ultimative taske for mig, er farven også helt perfekt. Den er mørk og neutral og går stort set til alt (jeg mener at mørkeblå og sort er super sammen), men den er ikke sort, så den går ikke i et med alt mit sorte tøj. Jeg overvejede kort om, jeg skulle have haft den i blush i stedet, men den farve havde nok ikke været lige så anvendelig for mig.

Som jeg skrev i starten, var tasken stort set det eneste USA-køb, og det var selvom jeg stod i century21 og kiggede på så mange fede taske til meget fornuftige priser, men jeg var simpelthen taskemæt – mellem denne taske og min foley+corinna er jeg så godt som dækket ind.

Ps. Jeg ville have taget mine egne billeder, men overskuddet var der desværre ikke…

 9. september 2012  Posted by at 21:21 Klædeskabet, Luksusdrøm, Tasker, Udsalg  Add comments

  2 Responses to “Tasken”

  1. Det er også en rigtig lækker taske :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>