sep 132012
 

 

Som om det ikke var nok med smerter, så blev jeg da lige syg oveni, så i går var et helvede, jeg havde ikke sovet hele natten (til gengæld fik jeg læst “En dag i Ivan Denisovitjs liv”), jeg havde ingen appetit og antibiotikaen havde selvfølgelig også bivirkninger. Nå men, der var da også lyspunkter, min kæreste hentede min nye computer. Egentlig fik jeg den jo forrige lørdag, men om torsdagen måtte jeg aflevere den til reparation, fordi den var løs ved skærmen, og tirsdag ringede de så og sagde, at computeren var så ny, at der ikke rigtig var lavet reservedele til den, så jeg skulle bare hente en ny i butikken – og det gjorde min søde kæreste så for mig. Så nu har jeg en fin ny computer, der gør, hvad man beder den om og som faktisk fungerer, selvom batteriet sidder i (den kunne min gamle ikke). Nu er det overskueligt at overføre billeder, beskære dem og åbne internetbrowseren = blogge!

Det andet lyspunkt var en sms fra post dk om at der kom en pakke til mig, og sørme om de ikke holdt, hvad de lovede og leverede et styk pakke med to styk glimmersko :) De er så pæne og så lækre at have på. Der er blødt skind indvendigt, sålen er kraftig og hård, men stadig bøjelig – man kan tydeligt mærke at de har kostet mere end 200kr til at starte med. Derudover ser de ikke store og klovneagtige ud  – jeg blev faktisk bekymret for, om de var for små, da jeg først så dem, trods jeg havde bestilt dem i 39, og jeg svinger mellem 38 og 39. De var ikke for små, de så bare sådan ud. Åh, jeg elsker dem allerede, de bliver perfekte til at pifte alt mit sorte tøj op.  Det er rart med lidt glimmer midt i al elendigheden – åh ja retail therapy…

 

 13. september 2012  Posted by at 11:59 Budgetfund, Sko, Udsalg  Add comments

  2 Responses to “Retail therapy: Glimmersko”

  1. Gud, hvor er de flotte! Glæder mig til at modtage mine! :)

    • De er endnu pænere i virkeligheden, du kan godt glæde dig :) Der ligger dog glimmer rundt omkring i vores lejlighed nu, men det er forhåbentlig kun til de løse er faldet af ;)

      – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>