sep 182012
 

 

He, man skulle ikke tro at billedet er taget på Nørrebro, men det er fra Hans Tavsens parken lige op af Assistensen. Faktisk er der ret meget grønt på Nørrebro – mere end man skulle tro. Billedet blev taget i går, var jeg lige var ude og blive luften sammen med kæresten, mens mine piller virkede. Det meste af i går og hele i dag har jeg boet sofaen pga. smerter. Det er nok ikke det mest spændende at læse om, men det er min hverdag for tiden.

På en mere moderelateret note, så elsker jeg min læderjakke, den kommer helt sikkert på listen over bedste køb gennem tiden. Det eneste problem er selvfølgelig at den ikke kan lukkes, men jeg tror, jeg har fundet en løsning som kan forlænge dens brug i løbet af efteråret.

Det er ved at være lidt tid siden, der var en dagens pris, I får både med og uden taske, for de 1200kr trækker jo en del op. Det er forresten sjældent jeg har så mange forskellige mærker på.

Dagens pris = 829,95kr [Jakke (Barney’s originals) 435kr – Tørklæde (H&M) 79,95kr – Kjole (Topshop) 135kr – Strømpebukser (fakta) 30kr – Støvler (Asos) 150kr]  + taske Marc by Marc Jacobs 1200kr = 2029,95kr

 18. september 2012  Posted by at 21:32 Asos, H og M, Jakker, Kjoler, Klædeskabet, Sko, Tasker, Topshop  Add comments

  4 Responses to “Dagens pris = 829,95kr”

 1. Lækker jakke! Har ledt efter en pæn læderjakke længe. Kan den købes i København eller online? :)

  • Den er desværre købt på nettet tilbage i 2010 – jeg købte den på asos, mærket er Barney’s originals, jeg kender ikke så meget til det. Men jeg kan anbefale at surfe lidt på asos.com, der er der en del pæne jakker til en ok pris :)

   – Vibeke

 2. Hvor er det bare surt for dig du skal have så ondt, er der intet at gøre?

  • Der er ting, og jeg gør det også, men lige denne uge er det bare kulmineret, det går forhåbentlig en del fremad den kommende uge. Det satser jeg ihvertfald på :)

   – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>