sep 232012
 

Billeder fra asos.com – hm.com – ginatricot.com – net-a-porter.com –  discountliv.dk

Jeg har godt nok et noget ambivalent forhold til den evige søgen efter den perfekte garderobe. På den ene side er det jo super hyggeligt at lave lister og kigge tøjet igennem og lave planer, og det er noget nemmere at tage tøj på om morgenen når alt passer sammen. På den anden side synes jeg hurtigt det hele bliver meget upersonligt og effektiviseret, og det hele går op i forbrug. Hvad er det næste man skal have for at for at garderoben er perfekt – hvilke ting skal der være i en basis garderobe, hvilke tendenser skal man nu følge den kommende sæson? Jeg får selv sådan nogle ture, hvor jeg lige pludselig synes,, at hvis bare jeg havde de her ting så var min garderobe meget bedre. Det er faktisk dér jeg oftest laver fejlkøb, det tøj, jeg elsker allermest og går mest med, er sjældent det, jeg har brugt længst tid på at planlægge. Der er jo også en del bedre at bruge det tøj man har i for vejen end at købe nyt.

Og nu forsøger jeg så igen at få den “perfekte garderobe”, men i stedet for at se på, hvad jeg skal købe til efteråret og vinteren, vil jeg fokusere på det, jeg i forvejen har. Jeg er i gang med at få samle billeder at alt mit tøj, så jeg kan sidde og  hygge mig med kollager og få ideer uden at skulle ud at bruge penge på det. Ovenstående er et eksempel på, hvad jeg havde på i dag – ikke at det kan erstatte et rigtig billede at dagens tøj, men det er bare for at vise, hvad jeg mener – måske man kan lave en kombination? Vesten får for resten en uddybelse senere, fordi det er ikke sådan, at jeg bare render rundt med den på hele tiden.

Nu er det ikke sådan, at jeg orker at tage billeder af alt mit tøj, men heldigvis har jeg jo allerede en del billeder, og en del andre kan findes på webbutikker og lign. (jeg er aldrig blevet venner med polyvore). Det er nu stadig noget af et projekt, men jeg tager det som det kommer. Jeg er faktisk også i gang med andet projekt om blogge og reklamer, som jeg tror bliver ret interessant, men jeg skal lige være færdig med det, før det kommer på bloggen. Jeg tror måske også det bliver over flere indlæg, for det ikke bliver for tungt.

 23. september 2012  Posted by at 18:13 Armbånd, Asos, Gina Tricot, H og M, Jakker, Mode, Shopping, Sko, Tasker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>