okt 132012
 

Så er det muligt at få studierabat hos bla.a  ASOS (10%), Urban Outfitters (20%) med UNiDAYS og Look fantastic. Det kræver selvfølgelig, at du er studerende, og så skal du tilmelde dig på unidays hjemmeside, hvor du også skal verificere, at du går på en uddannelsesinstitution. Men når det er gjort, så er der rabatter. Lige nu er der ikke så mange for Danmark, men mon ikke der snart kommer flere… Ellers er der jo også 10% hos ASOS lige nu med koden MEGA10 – som også gælder på udsalgsvarerne. Der er forresten en del gode sager med masser rabat for tiden, man skal bare lige lede lidt. Jeg hapsede selv et par stiletter i rødligt  ruskind til 67kr. Jeg er lidt spændt på at se, hvor gode de er, men til den pris kan jeg vist ikke blive skuffet.

Jeg snuppede også en Seche Vite Quick Dry Fast til £4 med gratis levering hos Urban Outfitters. Jeg er altid mega utålmodig, når det gælder neglelak, så jeg håber den kan hjælpe mig lidt.  Jeg er forresten i sommerhus lige nu – med verdens hyggeligste familie (min) og verdens langsommeste internet. Så det bliver lige et kedeligt indlæg uden billeder eller så mange nyttige links.

 13. oktober 2012  Posted by at 16:14 Ikke kategoriseret  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>