okt 292012
 

 

 

Jeg er begyndt at gemme billeder af mit tøj (og sko og tasker) i en særlig klædeskabsmappe, for at blive mere inspireret til at bruge de ting jeg har. Jeg har kigget lidt på mine sko til efteråret, og egentlig ville jeg med dette indlæg fortælle om, hvor smart det er at kunne se alt sit tøj, for så får man overblik over, hvad man har, hvad man mangler, og især hvad man ikke mangler,  og dermed kan man undgå at købe så meget. Jeg har nemlig længe haft lyst til at købe et par ankelstøvler – helst med slange eller krokopræg – men da jeg så kollagen kunne jeg jo tydeligt se, at jeg ikke manglede ankelstøvler, og det var hvad jeg ville have skrevet i mit indlæg. Meeen så gik noget tid pga. al det her sygdom, og da jeg i dag kiggede på kollagen, kunne jeg da godt se, at over halvdelen af skoene er ankelstøvler – jeg kunne også bare godt se, at de allesammen har en hæl, og det  ikke ville være helt dumt med at par flade ankelstøvler, for det savner jeg egentlig. Moralen må være at kollagen ikke forhindrede et fremtidigt køb, men den hjalp med at finde ud af hvad det rigtige køb ville være. Jeg håber dog, at min klædeskabsmappe i sidste ende vil betyde færre køb og bedre udnyttelse af mit tøj. 

Jeg tror forresten, jeg skal kaste mig ud i en slags modsat 30 for 30 snart, for jeg synes jeg render rundt i det samme tøj hele tiden – i stedet for at bruge alle de pæne ting jeg har.

 29. oktober 2012  Posted by at 10:10 30 for 30, Klædeskabet, Shopping, Sko  Add comments

  4 Responses to “At købe eller ikke at købe…”

 1. Rigtig god ide med sådan en mappe med ting af billeder i. Jeg gør lidt det samme – gemmer alting i Polyvore, så jeg kan eksperimentere med nye looks med gamle ting….

  Mvh
  Mette

  • Det er fedt, at man kan lave looks med det man har i forvejen og se, om evt nye ting passer ind.

   – Vibeke

 2. Hvor er skoene med sølvglimme flotte :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>