okt 302012
 

 

For et par uger siden var jeg så heldig at støde ind i et par stiletter i ruskind på ASOS, de var sat ned til sølle 67kr (efter en rabatkode), og derfor skulle der ikke megen overvejelse til før der blev trykket “køb”. De var godt nok str. uk 6 og jeg svinger mellem str 5 og 6 – faktisk er jeg mest en str 5 hos ASOS, men jeg tog chancen, hvis ikke en sål kunne hjælpe, så var der sikkert en veninde, der gerne ville overtage. Sidste mandag kom de så, og til mit store held havde de sendt en str 5 i stedet for, og de passede bare helt perfekt. De sko sidder bar super på min fod. Fordi de sidder så godt har jeg overvejet at farve dem sorte, for så ville de være noget nær de perfekte sko, indtil videre har jeg dog valgt at beholde dem i deres oprindelige farve, som var lidt svært at fotografere, den er pænere i virkeligheden.  Jeg forudser, jeg kommer til at have mange festlige stunder med disse sko.

 30. oktober 2012  Posted by at 17:47 Asos, Budgetfund, Discountliv, Sko, Udsalg  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>