nov 012012
 

 

 

 

 

Ja strik må da være super old school diy! Jeg kan godt få ret ondt i ørerne om vinteren hvis ikke jeg går med hue, så derfor er jeg altid på jagt efter den perfekte hue, det er bare en ret umulig jagt, så nu laver jeg dem selv. I lækker alpakauld og i de farver jeg godt kan lide. Den første jeg lavede er grå og den jeg er i gang med er bordeaux/mørkerød, – billede er noget overbelyst. Jeg har også bestilt noget kashmirgarn fra Kina i sort og mørkeblå, som jeg er lidt spændt på.

Jeg er ikke ligefrem mester til at strikke, så denne hue er ret nem, og så er den må en rundpind, så man skal bare strikke ret hele vejen Jeg har freestylet over denne opskrift på drops, jeg startede bare bagfra og så startede  jeg lige et par runder med vrang efter anbefaling fra min veninde Mormor, hun er ret sej til det med at strikke. Garnet koster ca. 50kr pr hue, så det er ikke dyrere end et akrylhelvede fra H&M.

 1. november 2012  Posted by at 12:43 DIY  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>