nov 042012
 

 

Før i tiden fandtes der kun en Zebra i mit klædeskab – nemlig min elskede zerbrabuksedragt, men i sommer kom denne blazer hjem på besøg og den har fået lov at blive. Jeg har haft lidt svært ved at sætte den sammen med resten af mit tøj, men nu er jeg endelig kommet i gang. Jeg så ihvertfald sådan ud da jeg var til min svogers fødselsdag i dag (han blev 49 år. Det bliver vildt næste år, når min kæreste bliver 30 og  min svoger 50  – begge i november, og min søster bliver 40 år tre måneder efter).

Blazeren er fra H&M og en af de få ting derfra, jeg har købt til fuld pris (til 299kr!), men jeg er glad for jeg gjorde det, for jeg har ikke set den i butikkerne siden jeg købte den. Jeg har et rimelig godt shoppeinstinkt ;) Nu skal jeg bare blive lidt bedre til bruge den.  Jeg er rimelig glad for denne kombination, selvom det havde klædt mig med et par “høje hæle” i stedet for ballerinaer, men det var disse sko jeg havde på det 1 ½ minut jeg var udenfor, før jeg var ovre hos min søster og jeg gider ikke klæde mig ud for at få taget billeder til bloggen.

 4. november 2012  Posted by at 22:52 H og M, Jakker, Knapper  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>