dec 072012
 

 

Jeg synes faktisk, det er lidt pinligt, at jeg ikke er bedre til at finde på ønsker  – totalt overflodssamfund – mine rigtig store ønsker er, at jeg snart bliver smertefri, at køkkenet sætter sig selv i stand eller det i det mindste er vildt nemt og det går hurtigt. Så ønsker jeg mig at den altan, vi skal have også bare kommer lynhurtigt (det bliver først engang i marts), at årets første rigtige forårsdag kommer i weekenden omkring 9. marts i Berlin, når jeg skal dertil på tøsetur. Endelig ønsker jeg mig helt fantastisk smukt vejr d. 21. juni, når kæresten og jeg har tiårsdag, og sidst men bestemt ikke mindst at min veninde snart er gravid.

Jeg ville derne droppe alle andre ønsker, hvis jeg fik overstående opfyldt, men det er måske lidt for meget at forlange at min familie, så af de mere materialistiske ønsker  er:

1. Et årskort til zoologisk have. Det er så hyggeligt at gå at kigge på dyr (specielt zebraerne) men en billet er også dyr og med et årskort kan jeg hænge ud med mine fine stribede venner lige så ofte jeg vil.

2. Smukke ruskindsballerinaer med sløjfe bagpå fra Anniel i str 38. Jeg ELSKER ruskind og sløjfen er så fin. De kan købes på shoescribe her med rabatkoden prvtsale er der 40% rabat.

3. Et stort og tykt håndklæde. Jeg går i svømmelhallen 1-3 gange om ugen og mit håndklæde bliver hvergang gennemblød, så jeg ønsker mig et rigtig tykt håndklæde som jeg kan bruge til det formål.

4.  High Impact mascara i sort fra Clinique. Jeg har stort set brugt cliniques mascaraer siden jeg startede med at gå med mascara. Jeg har prøvet en fra Nilens jord som jeg ønskede mig sidst, men jeg må bare erkende at selvom den er god, så er det bare ikke det samme.

5. En tynd laaang sølvhalskæde.  Gerne 80 cm som nogle af disse her, her og her fra chanti eller længere. Jeg vil enten bruge den for sig selv eller have mine egne vedhæng i.

6.  Bogen Documenting Science af Berenice Abbott. En super flot fotobog, hvis man naturvidenskabelig interesseret (eller bare vil give indtrykket af at være det). Det er smukke og yderst illustrative fotografier af naturvidenskabelige fænomener. Den kan  fås billigst hos cdon.dk, der giver 50 i rabat med koden xmas2012

7. Gavekort til H&M. En klassiker hos mig, men der er virkelig mange gode ting at finde i januar, så det er en gave som giver flere gaver.

8. Chubby stick i farven two ton tomato fra Clinique. Jeg har en i en anden farve og der er bare super, så jeg vil gerne forøge samlingen lidt.

 7. december 2012  Posted by at 14:08 Ønsker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>