dec 102012
 

 

I morgen holder the Outnet igen deres fantastisk udsalg, hvor alt er sat ned med 80-85% af varens oprindelig pris, og der er derfor mulighed for at få fat i nogle lækre sager til en fornuftig pris.  Jeg har selv været heldig to gange før og fundet nogle fine sager. Sidste år fik jeg fat i den lækre taske fra Foley+Corinna der var sat ned med 85% og derfor endte med at koste ca 650kr inkl. fragt, og i marts fik jeg fat i skoene fra Kat Maconie, der var sat ned med 80% og endte på 340kr inkl. fragt.

Man skal dog være hurtig, fordi gode ting forsvinder hurtigere end du kan nå at sige “rabat”. Jeg ved ikke præcis, hvornår udsalget starter, men mit instinkt og research fra sidste år, siger at jeg ihvertfald vil holde øje omkring kl 9.30.

Skriv lige hvis I fanger noget godt ;)

 10. december 2012  Posted by at 21:57 the outnet, Udsalg  Add comments

  2 Responses to “The Outnet udsalg”

  1. Fik du fat i noget? Jeg har lagt en ordre, men er spændt på om det mon nu også er der, når det skal pakkes. Tør ikke helt at vide mig sikker endnu :-)

    • Jeg fandt faktisk ikke noget fra udsalget desværre. Men uh, jeg kender godt følelsen af ikke at føle sig sikker, før man står med det i hånden. Forhåbentlig er det afsendt nu :)

      – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>