dec 142012
 

 

 

Der er kom en pakke med posten i dag, og selvom jeg ikke har haft overskud til at tage billeder af pakkens indhold, så kan I ihvertfald godt få lov at se hvordan jeg har tænkt mig at bruge dem. Det er nemlig skoene fra Dorothy Perkins. Jeg har valgt tøj og tilbehør, som jeg enten har eller som ligner noget jeg har. Jeg er stor fan af at blive inspireret af det tøj man har i forvejen og disse tre sæt vil jeg uden problemer kunne iføre mig i morgen, hvis det skulle være (altså hvis alt tøjet var vasket…). Jeg tror det bliver det øverste sæt der skal indvie skoene :)

 

 

 

 

Billeder fra hm.com – theoutnet.com – net-a-porter.com – dorothyperkins.com – chanti.dk – essie.com – topshop.com  – asos.com

 14. december 2012  Posted by at 20:38 Ikke kategoriseret  Add comments

  4 Responses to “Nye sko = nye outfits”

 1. Synes også det er en super god ide at lave imaginære outfits med nye items, og kombinere dem med ting man allerede har. Jeg gør det ofte inden jeg køber, så jeg har en ide om hvor godt den enkelte del vil passe i garderoben… :)
  Det første outfit er også min favorit, og så er jeg ret vild med farven på lakken i den sidste collage!

  • Jeg har gjort det længe i mit hoved, men det hjælper rigtig meget at se det på skærmen. Uh ja, den neglelak, det er Penny Talk. Jeg så i et modemagasin, da jeg var i New York i sommers, og skyndte mig ud og fandt den med det samme, måtte dog forbi tre steder før jeg fandt den.

   – Vibeke

   • Åh, det lyder som noget af et projekt, men jeg må prøve at opstøve den på ebay :)

    • Jeg tror godt, du kan finde den på ebay Den var vist lige kommet ud, da jeg opdagede den. Den er virkelig fin på, hvis ikke det var, fordi jeg lavede køkken, havde jeg vist den på, men mine negle ligner noget, der er løgn.

     – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>