dec 212012
 

Øreringe med fjer

 

 

Okay, jeg er ikke med på dét der med at købe julegaver til sig selv, men det skal ikke stoppe mig i at købe disse fine i øreringe i sølv på ebay til 70-75kr :)  Jeg har jo ikke hul i ørerne, så det er sådan nogle der skrues fast. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har hul i ørerne, men jeg er kommet frem til, at jeg ikke skal have det, og så må man jo ty til de andre slags, hvis man vil have noget pynt på ørerne.

Jeg synes, ebay er et godt sted at finde nogle anderledes smykker til fine priser – en af min yndlingshalskæder er jo den med en kogle som er købt på ebay til ingen penge, og der er næsten altid nogle der spørger til den, når jeg har den på. Det er selvfølgeligt muligt at få masseproducerede statementhalskæder til ingen penge, men jeg foretrækker at kigge efter de brugte smykker, da det er muligt at finde nogle ting der er lidt mere unikke.

 21. december 2012  Posted by at 15:08 Ebay, Smykker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>