dec 222012
 
Topshop udsalg

Billeder fra topshop.com

 

 

Åh, det er samme hver gang; Topshop begynder at lægge udsalgsvarer op over flere dage , og når de så er færdige, og vi har den rette dato, annoncerer de, at NU er udsalget startet. Ja, bortset fra at mange af de fede ting er væk, fordi udsalget reelt startede fem dage før. Derfor ville jeg bare lige pippe om, at udsalget hos Topshop faktisk er begyndt. Er du interesseret i smykker, sko, tilbehør og graviditetstøj skal du nok smutte forbi udsalget nu, og er der andre ting du lurer på, er det en god idé at holde øje de næste par dage, hvor resten nok kommer op (nok omkring juleaften).

Jeg er selv lidt lun på de ovenståeden ankelstøvler til hhv £50 for de øverste og £35 for de nederste. Jeg har faktisk kiget lidt efter nogle ankelstøvler med lav hæl, men priserne lokker mig ikke helt.

 22. december 2012  Posted by at 09:53 Topshop, Udsalg  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>