dec 252012
 

Glædelig jul

 

 

Glædelig bagjul ;) Jeg håber I havde en rigtig hyggelig juleaften med dem I holder af. Min juleaften blev rigtig hyggelig  på trods af, at de fleste af os var syge lige op til jul og min stakkels far måtte blive hjemme i sin seng, men der var stadi, flæskesteg og and og lækker sovs (noget jeg ellers ikke går op i, men den var virkelig god), brunede kartofler, risalamande, glade mennesker, utålmodige børn, kludder i salmerne, en hulens masse gaver (og jublende børn). Og så var der også Flora, min nevøs kattekilling, som også elsker julen – eller ihvertfald juletræet, gaverne, gavebånd, julekugler og konfekten (hvis den kunne komme til det)

I dag står den på afslapning og i aften biksemad hos min søster (som var værten i går), men som det første i dag fik jeg lige spist risalamande til morgenmad og kigget på alle mine flotte gaver. Det er blevet en fast tradition og udover det at være sammen med familien er det noget af det bedste ved julen – jeg går fuldstændig i barndom.  Og jeg fik nogle fine gaver i år, som dem må jeg lige vise senere.

 25. december 2012  Posted by at 12:30 Ikke kategoriseret  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>