jan 102013
 

dl37

dl38

Anniel ballerina i ruskind med sløjfe

Jeg er jo håbløs bagud, men jeg tænkte, jeg ville vise jer min fine julegave fra min kæreste. Det var nemlig de flotte ballerinaer fra Anniel som jeg havde ønsket mig. Jeg havde egentlig opgivet dem, da jeg opdagede, at rabatkoden, der gav 40% rabat, var udløbet, men min kæreste havde været hurtig ude ,og derfor kunne jeg åbne en stor pakke med disse i juleaften.  Jeg glæder mig så meget til det bliver forår og de kan tages i brug. Jeg har allerede stylet dem mange gange i hovedet. De passer helt perfekt og så kan jeg kigge længe på de sløjfer.

Udover de fine ballerinaer, fik jeg også andre gode gaver. Det var et årskort til zoologisk have, så jeg kan snakke med zebraerne, flamingoerne og gederne lige så ofte jeg vil.  Jeg fik make up fra Clinique både en gaveæske med min yndlings mascara samt en chubby stick i farven two ton tomato – den skal jeg nok få brugt op. Jeg fik også et stort badehåndklæde (fik faktisk tre forskellige, så to af dem blev byttet), som jeg vil tage i brug  med en tur i svømmehallen på onsdag. Endelig fik jeg en god gryde til vores nye køkken og en fin cardigan i en flot grøn farve. Jeg håber også I fik gode julegaver og at de ikke allerede er glemt.

 10. januar 2013  Posted by at 19:24 Ikke kategoriseret, Sko  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>