jan 022013
 

Nytår 12/13 H&M Garden dress

 

dl35

 

dl36

Godt nytår allesammen. Jeg håber I kom godt ind i det nye år og at I er ved at være oven på igen ;) Jeg har ihvertfald i dejlig nytårsaften, der sluttede ved syvtiden med et besøg på Burger king (min kæreste og jeg var de sidste der gik derfra). Der var masser af champagne, stjernekastere, dans og flinke menneske. Jeg er vist en del af det mindretal der elsker nytårsaften, blandt andet fordi man får lov til at dresse up og iføre sig masser af glimmer!

Jeg glemmer altid at få taget nogle ordentlige billeder at nytårstøjet – hvis nogle overhoved – så i må bære over med mine mobilbilleder taget uden for meget lys. Et af mine nytårsforsæt, i det mindste på bloggen er at jeg skal blive bedre til at bruge det tæj jeg har i stedet for at købe nyt helle tiden og for at komme godt i gang valgte jeg at tage min fine rosekjole fra H&M på. Jeg har kun haft den på en gang før, så den trængte i den grad til at blive luftet. Kjolen blev akkompagneret af sølvglimmer på neglene og øjnene. Forresten ved jeg ikke hvor min ene arm blev af, men den er ikke fjernet digitalt ;)

 2. januar 2013  Posted by at 12:02 Ikke kategoriseret  Add comments

  6 Responses to “Godt nytår!”

 1. Hvor ser du fin ud, med al den glimmer. Elsker også glimmer.

  Hvorfor må vi ikke se dit ansigt på outfitbilledet?

  • Tak :) Det er fordi jeg egentlig er en meget privat person, så for at have noget for mig selv, slører jeg ansigtet. Men det er noget jeg hele tiden overvejer, så det kan godt være, jeg dropper det før eller siden.

   – Vibeke

 2. Hvilke øjenskygger har du brugt til din make-up? Det ser knald godt ud! Og den røde kjole er så flot! Den klæder dig super godt!

  • Tusind tak, Michelle. Det var faktisk lidt en nødløsning, så jeg endte med en sølvfarvet cremeøjenskygge fra H&M under og så sølvglimmer fra en 5pak fra Panduro hobby over ;) Det fungerede faktisk rigtig fint og glimmeret generede ikke mine øjne, men jeg ville nok ikke bruge det til daglig ;)

   – Vibeke

   • Det var nu heller ikke min plan, hehe. ;) Men til en særlig anledning eller bare en enkelt dag i butikken (Jeg arbejder i matas, så det må man godt. :b ). Tusind tak for svaret. :)

    • Ja, det siger du ;) Det fungerede som sagt fint, så du kan roligt kaste dig ud i det næste gang der skal være fest :)

     – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>