jan 112013
 

Bordeaux & Beyond Cozy

 

Eternal Optimist

 

 

Som kom der lige tre nye lakke fra Essie til samlingen. Jeg kan lige så godt sige det med det samme: køb Beyond Cozy, den er sååå fin! Det startede med jeg længe har overvejet at købe Beyond Cozy. Egentlig var jeg kommet frem til jeg ikke manglede den, men så spottede jeg den lige i et indlæg hos Maria, og der var den bare for fin til at lade den være. Og når jeg nu var i gang snuppede jeg lige Bordeaux og Eternal Optimist med. Jeg endte med at give 120kr for alle tre (eller 40kr/stk) på ebay hos denne sælger.

Hvis det ikke var fordi, jeg lige har stået og bøvlet med at få nytårsglimmeret af neglene, så havde jeg helt sikkert haft Boyond cozy på, men sådan en glimmerlak kan godt være en bitch at få af (stakkels negle), så jeg trængte til noget mere stille og roligt. Derfor kom Eternal Optimist(passer mig godt) på. Det har dog været helt umuligt at fotografere farven rigtig, den er noget mere gammel rosa i virkeligheden, og så synes jeg den er pænest med overlak, men pæn er den.

 11. januar 2013  Posted by at 16:23 Ebay, Essie  Add comments

  2 Responses to “Nye lakke: Boyond Cozy, Eternal Optimist & Bordeaux”

  1. Uha jeg er ked af at enable :P

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>