jan 132013
 

FIn nederdel og ankelstøvler med nitter

 

Billeder fra only.com – urbanoutfitters.co.uk

Jeg holder jo shoppestop for tiden, hvilket selvfølgelig betyder, at jeg ikke køber noget. Jeg kan altså ikke fortælle om, hvad jeg har købt, men jeg kan fortælle om, hvad jeg ikke har købt. Jeg har virkelig ikke købt et par ankelstøvler i ruskind med nitter, som jeg har kigget på siden de kostede £65. Nu ville de koste mig ca 170kr inkl studierabat. Det er kræver altså noget rygrad ikke at klikke dem hjem. Specielt fordi jeg elsker sko og ruskind og nitter. Men du kan gøre mig en tjeneste og købe dem her hos Urban Outfitters. Husk du kan få studierabat med Myunidays.

Den anden ting, jeg heller ikke har købt, er den fine nederdel fra Only i det helt rigtige snit og den helt rigtige farve. Den er godt nok ikke sat ned, men til 149,95, er det klart princippet om shoppestop  end det er pengepungen, der holder mig tilbage.  Du kan købe den her.

 

 13. januar 2013  Posted by at 15:30 Shopping, Sko, Udsalg, Urban Outfitters  Add comments

  2 Responses to “To ting jeg ikke har købt”

  1. nederdelen har jeg – fandt den til halv pris – men har faktisk ikke fået den brugt endnu… jeg burde også være bedre til at lade være.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>