jan 142013
 

Dagens: Lange cardigan, støvler og sort kjole

For at sparke min “Minus forbrug”-uge helt i gang er dagens uden nye sager.  Som noget nyt vil jeg nemlig også skrive, hvornår mit tøj er fra sammen med prisen, så I kan få et indtryk af hvor nyt/gammelt mit tøj er. Der er enkelte ting jeg ikke kan huske, og sådan noget som strømpebukser er helt umuligt at give alder, men de bliver jo også købt at nødvendighed og brugt til de er slidt op.

 Jeg har været noget flad i dag, og så er det rart at krybe sammen i en lun cardigan, støvlerne pifter dog outfittet lidt op. Min sorte kjole er den ældste ting, jeg har på, den er fra september 2006 og altså seks år og fire måneder gammel. Hvis jeg kun havde en ting i min garderobe, ville det være en sort kjole i en form for jersey, som fx denne.  Den nyeste ting er cardiganen, den har netop rundet de to år. Hvornår holder ting egentlig op med at være nye?

Outfittets pris = 519 kr [Kjole, H&M (sep. 06) 129kr –  Cardigan, H&M (jan. 11) 100kr – Støvler,  Miss Selfridge (okt. 09) 225kr – Strømpebukser, H&M 30kr - Halskæde, Ebay (aug. 09) 35kr]

 14. januar 2013  Posted by at 20:38 Ebay, H og M, Kjoler, Klædeskabet, Minus Forbrug, Missselfridge, Sko, Smykker  Add comments

  4 Responses to “Dagens i gamle klæder”

 1. Super fed idé! Sjovt og spændende at se hvornår tingene er fra. Det giver også inspiration til at bruge tingene bagerst i skabet :)

  • Tak :) Det er lige det, jeg håbede på, jeg har ihvertfald en del tøj, jeg slet ikke er færdig med, selvom den har nogle år på bagen.

   – Vibeke

 2. Super fedt koncept du har sat i gang i denne uge, og rigtig god ide at skrive alder på dit tøj, kunne jeg godt finde på at kopiere!
  Jeg ved ikke hvornår tøj holder op med at være nyt, men jeg tror desværre mit tøj mister nyheds-følelsen hurtigere i dag end for bare nogle år siden. Det vil jeg gerne have lavet om så prøver på at sætte større pris på de ting jeg køber.

  • Tak skal du have :) Du skal være velkommen! Det er også sjovere at have tøj man elsker og sætter pris på.

   – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>