jan 162013
 

dl58

 

 

Ha ha, så satte jeg Minus forbrug ugen i gang i mandags, og så var der bare stille i går. Det var dog ikke fordi, jeg ikke har noget at skrive om, men mine planer blev bare ændret, og lige pludselig var jeg kun hjemme en halv time mellem kl. halv tre og halv ti, og der klokken halv ti var jeg helt smadret i hovedet. Men i dag, der vil jeg overdynge jer med indlæg :) Dagens første indlæg var beregnet til i går. Neglelakken er lidt hurtig lagt, men jeg er ret vild med sølvneglene. Igen har jeg kigget dybt i min makeupskuffe og fundet en neglelak, som blev købt tilbage i september 2009. Selvom den har nogle år på bagen, så virker stadig fint. Jeg har lidt flere tanker om neglelak, så de kommer senere. Jeg “glemte” forresten også at få tage et dagens i går (eller også kunne jeg ikke overskue at rejse mig fra sofaen), men jeg må se om jeg ikke kan stykke det sammen. Jeg havde bl.a. en halskæde på som en tilfældig  dreng på 8-10 år syntes var fed.

 

 16. januar 2013  Posted by at 08:45 Minus Forbrug, Tiger  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>