jan 172013
 


Sort asymmetrisk kjole 1

dl63

dl64

Sort asymmetrisk kjole 4

 

Jeg kom lige i tanke om at det kunne være lidt sjovt at de min garderobe favorit i aktion, så jeg gik lige på jagt i bloggens arkiver og fandt et par stykker. Det bliver en smule ensformigt med den samme kjole otte gange, men den sorte kjole med en halskæde er altså redningstøjet for mig. Måske skulle jeg prøve at være en smule mere kreativ, men som jeg skrev i sidste indlæg, så synes jeg det gør meget at kjolen har et anderledes snit, så den er interessant bare i sig selv. Forresten så er jeg ret vild med det der helt sort i sort, den må jeg prøve snart igen.

 17. januar 2013  Posted by at 20:43 H og M, Kjoler, Klædeskabet, Minus Forbrug  Add comments

  2 Responses to “Garderobefavoritten i aktion”

 1. Det er virkelig en fed kjole. Og så minder den mig om noget fra mit eget klædeskab….. Tak for reminderen!

  mvh
  Mette

  PS: Kan man ikke abonnere på comments fra din blog?

  • Uh, det er jo lige i “minus forbrug”-ugens ånd ;) Ah, jeg havde slet ikke tænkt på det, det var dog irriterende, nu skulle det være ordnet. Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

   – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>