jan 182013
 

Læderjakke

 

 

Garderobefavorit nummer 2 er min læderjakke. Den blev købt i september 2010 og er som mange af mine ting et resultat af næse for udsalg og is i maven. Jeg havde luret på den et stykke tid på asos, den var sat ned fra £165 til £75, og så kom der en rabatkode på 20%, så prisen kom ned på £60. Jeg synes egentlig, det havde været en meget god pris, men jeg kunne ikke rigtig retfærdigøre at købe jakken. Og så ud af det blå blev den samme dag sat ned til £48 ca 435kr, og så slog jeg til.

Selvom det måske ikke er så praktisk, at den ikke kan lukkes, så er det netop vandfaldets lethed, der gør at jeg bruger den så meget. Jeg synes den er virkelig smuk og den er altid med til at trække et outfit en tand op. Den regner jeg med at have i garderoben mange år endnu.

 18. januar 2013  Posted by at 19:27 Klædeskabet, Minus Forbrug  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>