jan 212013
 

H&M neglelak

Efter mit neglelakindlæg, tænkte jeg at jeg ville kaste mig ud i at bruge nogle af de lakke, jeg sjældent bruger, i dag blev det til en fra H&M. Jeg ved faktisk ikke om jeg nogensinde har brugt den rigtig, men sker det nu. Det er en meget mørk rød lak med lidt glimmer i, hvilket gør den utrolig blank  og noget svær at fotografere. Jeg er faktisk ret glad for, at jeg fandt den frem, for jeg kunne godt forestille mig at bruge den også fremover. Jeg tror også, jeg skal finde på en anden måde at opbevare mine neglelakker, for jeg er typen, der kun bruger det jeg kan se, så er det gemt væk, glemmer jeg det. Eller også skal jeg bare tage mig sammen og kigge samlingen igennem inden jeg tager neglelak på.

PS. Så er Minus forbrugsugen jo egentlig slut – der kommer et opsamlingsindlæg senere.

 21. januar 2013  Posted by at 10:46 H og M, Skønhed  Add comments

  2 Responses to “Projekt neglelak”

  1. Jeg opbevarer mine i en plasticbøtte i køleskabet, men min samling er også rimelig beskeden…

    • Jeg tror ikke, min kæreste vil være så glad for neglelak i køleskabet, men jeg synes heller ikke, jeg har det store besvær med holdbarhed. Det er bare skørt, hvis jeg ikke får dem brugt, fordi jeg ikke lige ser dem.

      – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>