jan 192013
 

Mønstret kjole

 

Det kan godt være, at jeg føler mig ret kikset foran kameraet, men det gør min kæreste altså ikke bag det (faktisk fotograferer han jævnligt på sit arbejde). Derfor fik han taget dette billede af en ellers meget træt mig i går aftes klokken halv elleve. Jeg er egentlig lidt trist over, jeg ikke får brugt den kjole lidt oftere, men den er så speciel at det ville være lidt voldsomt hvis den kom på hver uge. Støvlerne har jeg virkelig genopdaget efter den uge, de har har ellers stået og samlet støv længe. Det er meget fedt med sådan nogle påmindelser om, at jeg har nogle gode sager i garderoben, som denne uge har givet mig.

I går var jeg forresten i biografen og se Hushpuppy med min mor. Det er en virkelig god film og hovedrollen Quevenzhané Wallis spiller virkelig godt – specielt når man tænker på hun kun er 5-6 år gammel. Hvis I ikke ved hvad I skal lave i dag, kan jeg godt anbefale at tage ind at se den. Det ene negative jeg kan sige er at vi var i Falkoner Biografen, og der var bare omkring 20 minutter(!) med helt almindelige reklamer før filmen og så kom trailerne. Jeg kan ikke huske, jeg nogensinde før har set så mange reklamer før en film.

Outfittets pris = 723 kr [Kjole, H&M (jun. 10) 179kr – Strømpebukser, H&M 70kr – Jakke, H&M (dec. 11) 249kr  – Støvler, Miss Selfridge (okt. 09) 225 kr ]

 19. januar 2013  Posted by at 10:13 Film, Foto, Kjoler, Klædeskabet, Minus Forbrug  Add comments

  6 Responses to “Dagens i spejlet”

  1. Det var godt nok også lang tid med reklamer! Jeg var faldet i søvn og misset filmen :)

  2. Super fedt billede, credit til kameramanden ;)

    Det er nogle super gode indlæg du laver i denne uge, og dejligt at få et endnu bedre indblik i den garderobe. Der er jo ingen tvivl om at en af dine forcer er at shoppe smart, og jeg har hele tiden haft indtryk af at de ting du køber virkelig bliver brugt. Det har denne uge bekræftet, og jeg sidder bare og venter på mere… – Som når man er blevet bidt af en god serie i fjernsynet :)

    • Tak, jeg sender det videre. Og tusind tak for de søde ord, det giver virkelig lyst til at skrive mere. Det har altså ikke altid været sådan, men jeg har trænet og trænet ;)

      – Vibeke

  3. Så er det jo bare endnu dejligere at se at din træning ikke har været forgæves!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>