jan 202013
 

Zebrabuksedragt

Hvor de to første garderobefavoritter var sikre  – en læderjakke og en sort kjole – er den tredje garderobefavorit noget mere sprælsk, den er faktisk zebrastribet. Min højtelskede zebrabukse dragt købt i april 2009 for ca. 220kr. Det tog en lille smule overvindelse at gå ud i virkeligheden med den første gang, og da jeg gjorde det spurgte en gammel mand, om jeg ikke med med hjem til ham og være nøgen (det blev et nej tak herfra). I dag kræver zebraen ikke ekstra selvtillid, den giver det i stedet, trænger jeg til lidt ekstra energi kommer zebraen på. Selvom jeg har flest sorte ting i min garderobe, så tror jeg, det er vigtig også at have nogle skæve ting, der giver lidt personlighed. Hvis hele  min garderobe var basis, så ville jeg nok også blive lidt basis selv, og så er det godt at have en zebra eller noget lignende.

 20. januar 2013  Posted by at 21:12 Minus Forbrug  Add comments

  4 Responses to “Garderobefavoritter #3”

  1. Den er altså også virkelig fin, og selvom den er lidt sprælsk så er den alligevel klassisk med zebrastriberne. Jeg kunne godt bruge noget lignende i mit skab :)

    • Du har ret, det er trods alt også sort/hvide striber. Alle kunne bruge en zebra i skabet ;)

      – Vibeke

  2. Dejlig historie – og i øvrigt lige i øjet med tøjhistorier. Det er lige mig mig.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>