jan 232013
 

Halskæde med stjerner

 

 

Efter gårsdagens noget tunge indlæg, er det vist meget godt med et lidt lettere et af slagsens.  Jeg er nået til min garderobefavorit nummer 4, og den er hjemmelavet. Det er nemlig min stjernehalskæde, som jeg lavede tilbage i december 2009. Jeg har fået mange komplimenter for den halskæde, mange bliver overraskede, når jeg fortæller at den er hjemmelavet og kun har kostet omkring 20kr.  Da jeg var i Woman, troede én, at den var fra et dyrt smykke firma, så det ser jeg som et skulderklap.

Det er ikke underligt, at den er en favorit, for jeg lavede den præcis, som jeg ville have den. Den er enkel, men samtidig ikke kedelig og så er den sølv(farvet) og med stjerner, to ting jeg er virkelig glad for.

Ps. Jeg svarer på kommentarer så hurtigt som muligt, men jeg vil gerne gøre det ordentligt, og så tager det lidt tid.

 23. januar 2013  Posted by at 11:59 DIY, Klædeskabet, Smykker  Add comments

  3 Responses to “Garderobefavoritter #4”

  1. Bare af nysgerrighed, hvordan kan det være du slører dit ansigt på billeder, efter du har været i Woman og haft billeder fra artiklen på bloggen? :)

  2. Den er virkelig fin…
    Bliver lige nødt til at høre om du er okay, stilheden har varet et stykke tid nu. Håber du “bare” har travlt med den virkelige liv :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>