feb 282013
 

Sweatshirt og skindnederdel

 

 

Hej! Det er noget nær 100 år siden, jeg bloggede sidst. Jeg har længe haft ondt i lysken ( et år faktisk) og det  fylder rigtig meget i min hverdag, hvilket også betyder mindre overskud til bloggen. Jeg gider ikke være syg på min blog, så derfor gider jeg ikke skrive mere om det, men det er ikke farligt, og det skal nok blive godt igen. Det er bare for at forklare, hvorfor her bliver så stille nogle gange.

Det er dog ikke sådan, at der ikke sker sjove ting også –  i går aftes brugte jeg på at indtage lækker suppe og cheesecake med fire dejlige veninder, mens vi planlagde vores weekendtur til Berlin næste weekend.  Det bliver dejligt med en hel weekend med venindehygge. Fire af os var afsted for et par år siden, og det var super sjovt. Det kan godt anbefales, det er ikke voldsomt dyrt, vi giver 700kr/person  for fly og to overnatninger.

Sweatshirten er ny og mit første rigtige køb i 2013  – og dog, for den er købt for et gavekort til Magasin jeg havde. Jeg har haft en ønskeliste på tre ting et stykke tid, og en varm blød sweatshirt var et af ønskerne, så da jeg fandt denne fra Selected femme, der er superblød, så hapsede jeg den. Den kommer I nok til at se en del fremover, for jeg kunne meget nemt bo i den.

Oufittets pris = 1095 kr [Sweatshirt,  Selected femme (feb. ’13) 300kr – Nederdel, Mads Nørgaard, (jan. ’11) 420kr –  Støvler, Miss Selfridge (okt. ’09) 225kr – Halskæde, Forever21 (okt. ’09) 80kr – Strømpebukser, H&M 70kr]

Ps. Jeg er ikke så bleg i virkeligheden – det håber jeg ikke ihvertfald…

 28. februar 2013  Posted by at 11:53 Ikke kategoriseret  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>