apr 192013
 

Glimmersko, læderjakke og forår på vej

 

 

Jeg tror, jeg gik i vinterhi… Marts føltes uendelig lang, men nu er jeg klar til foråret. Der er ret mange ting i mit liv lige nu, som ikke er, som jeg drømmer om og ønsker, og ærlig talt siger mode og shopping mig ikke så voldsomt meget pt. Men der er da også ting, der er helt fantastiske og nu hedder bloggen jo Discountliv og luksusdrømme og det kan vel dække over mange ting? Så velkommen til de hovedsaglig positive sider at mit liv :) I skal være velkommen til at deltage, og jeg vil meget gerne høre om det positive i jeres liv også, men det her er helt klart for min egen skyld.

Billedet er fra i går, hvor jeg både kunne tage min pæne læderjakke og mine fine glimmersko på  – ja også da kæresten og jeg skulle en tur i fakta. En anden fantastisk ting fra i går var romantik, blomster, stearinlys og pæne servietter i kombination med engangstallerkener, stegte pølser, stærk sennep, hjemmelavet kartoffelsalat, øl og mythbusters i tv. Det blev dog ikke dokumenteret…

 19. april 2013  Posted by at 07:54 Andet, Positivt  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>