jun 112013
 

Jeg forudser, der kommer meget omtale af dette samarbejde frem til 14. november, når det kommer i butikkerne. Jeg er ikke selv en dedikeret fan, og jeg synes, de fleste samarbejder ender mindre heldigt. Til gengæld må man sige, at der nok er mange fans og sikkert kommer til at være rift om sagerne.  Jeg havde ikke lige regnet med at det var Isabel Marant der skulle få mig til at blogge igen, men så har jeg også haft et indlæg om mærket.  Jeg er nu også en smule spændt på hvordan det kommer til at se ud, jeg gætter på frynser?

PS. læs evt mere her

 11. juni 2013  Posted by at 07:21 Ikke kategoriseret  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>