dec 102013
 

Udsalg

 

Uh, så fik udsalgstiden lokket mig hen til tastaturet. For det første er der 80-85% at spare hos theoutnet.com lige nu, så man kan fx hapse den pink nederdel fra by Malene Birger til 25€ (ca. 190kr) . Matas har 25% på alle dufte de næste par dage, hvis man er medlem af deres klub. Jeg er blevet fan af de små parfumeflasker på 20-30ml – jeg bruger ikke så meget parfume, og så giver det ingen menin,g at købe en stor flaske, der ikke bliver brugt. Viktor & Rolfs Flowerbomb er sat ned til 225kr for 20 ml. Mango lokker med silke og kashmir i en fin cardigan, den er i forvejen sat ned til 20 € på mangooutlet.com , men lige nu har de 40% med koden 6rpdecember, og så den ender på 12€ (= 90 kr). Sidst men ikke mindst er H&Ms onlineudsalg startet, og der kan man finde den sjove zebrafrakke fra H&M trend sat ned til 500 kr – med rabatkoden 0560 ender den på 375kr.

Jeg har faktisk købt en af ovenstående, og det killer lidt i fingrene efter at købe mere, men jeg holder mig vist i skindet. Udsalg og jeg er rigtig gode venner, og selvom jeg nemt kan få nok af forbrug, forbrug, forbrug (specielt her til julen), og tænker dog mere over hvad jeg køber på udsalg, så skal der stadig være plads til glæden over et godt køb.

 10. december 2013  Posted by at 14:08 H og M, rabatkode, the outnet, Udsalg, Ønsker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>