dec 112013
 

Ciate Black Pearls

 

 

Billeder: discountliv.dk – magasin.dk

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg ikke skulle købe neglelakker, men jeg gjorde en undtagelse med denne i oktober. Caviar neglelakken var anderledes med sine fine små perler, at jeg mente, jeg godt kunne købe den, uden det gik ud over neglelakstoppet. Den var jo selvfølgelig også sat ned – og er det stadig – i Magasin, så man kan erhverve sig et sæt for 49kr.

Jeg er ret vild med den. På billedet havde jeg meget travlt, så det blev ikke perfekt, men jeg synes stadig, det ser godt ud. Det holdt faktisk også meget godt. Jeg lavede fiskefiletter med dem, og jo, man kunne godt se, at der var røget lidt af, men slet ikke så meget som jeg havde forventet. Det er også ret nemt at lægge, der følger endda en lille tragt med, så de overskydende perler kan hældes tilbage.  Jeg overvejer meget, om jeg ikke skal have neglelakken på nytårsaften, selvom glimmer nok bliver en skarp konkurrent.

 11. december 2013  Posted by at 20:52 Skønhed  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>