aug 132014
 

Jeg har prøvet at tage tilløb til at blogge igen, men jeg synes, det har været svært at finde ud af, hvordan jeg skulle begynde, så nu kaster jeg mig bare ud i det; Et styk dagens fra i går:

Dagens; Sweatshirt, lys nederdel og ballerinaer

 

Efter en sommer hvor de fleste af os nok kun har tænkt over, hvordan vi kunne have mindst tøj muligt på, er det blevet lidt køligere. Jeg er ikke helt klar til at hive vintertøjet frem, så koldt er det trods alt ikke endnu, men jeg har fundet min trøjer frem. En god løsning for mig er nemlig at have bare ben og så en trykkere trøje på. På den måde er der stadig noget bare hud, så det ikke bliver for varmt, men samtidig noget til at holde min skuldre varme, når det blæser. Og så er det jo også mulighed for at tage trøjen af, hvis vejret bliver rigtig godt.

Nu er det jo lang tid siden, jeg har blogget, så jeg er lidt rusten, men jeg plejede at at skrive priser og alder tå tøjet, og det vil jeg gerne fortsætte med, jeg synes nemlig det er ret interessant.

Dagens pris (og alder)

Sweatshirt – Selected Femme 299 kr – Februar 2013

Nederdel – H&M – 149 kr – September 2010

Ballerinaer – & Other Stories 195 kr – August 2014

Smykker – Arvet/fødselsdaggaver

I alt 643 kr

  2 Responses to “3, 2, 1 – Nu!”

  1. Åh, Vibeke – SÅ skønt at du er tilbage igen. Jeg un-bookmarker ALDRIG din blog – i håbet om, at du vender tilbage. Og nu skete det. Juhuuuuuu! :-)

    • Hvor er du sød, mange tak :-) Jeg har virkelig savnet at blogge, men overskuddet er bare ikke så stort, nu kunne jeg bare ikke lade være længere.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>