aug 142014
 

Det har jo været helt fantastisk vejr denne sommer, og jeg har har indtil videre haft en dejlig sommer – den er jo ikke helt slut endnu. Billederne nedenunder er et par kig ind i min sommer. Den stod på rejse til Lissabon, med varme, smukke udsigter og Mojitois med rom. Vores altan har været rigtig rar at have i varmen. Jeg har både har travlt med at passe og pleje både krydderurter, tomater og endda kartofler, men der har dog også været masser af tid at læse magasiner, spise sushi og drikke hjemmelavede frappochinoer. Der blev også lavet andet i køkkenet bl.a. rabarbarsaft, impulsive men lækre lakridsmarengs og så lavede jeg en del cheesecakes med hvid chokolade og jordbær, som kulminerede med hele tre af slagsens til bryllup forrige lørdag. Sommerhusture har der også været et par stykker af – både med svigerfolædrene og sammen med mine egne forældre i deres sommerhus. Sidst men ikke mindst blev der også festet til solopgang med tøserne. Det er til at bære, at sommeren nærmer sig enden, når der er så mange gode minder.

 

Sommer 2014

 

 14. august 2014  Posted by at 13:19 Andet, Mad, Rejser  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>