aug 182014
 

Overforbrug

 

Jeg var et smut gennem Magasin i dag. De havde selvfølgelig taget hul på en ny sæson og masser af nye lækre ting bød sig til. Jeg kunne godt være blevet lokket lidt af alle de spændende nye ting, men knap var jeg begyndt at lure på de bløde striksager og fine bolignips, før jeg blev overvældet af en følelse af væmmelse. Over alt i Magasin hang der skilte, hvor der stod New New New på, og som biledet viser “Out with the old in with the new” . Det blev simpelthen for meget, denne fokus på at alt skulle være nyt, gav mig en dårlig smag i munden. Selvfølgelig kan der være visse ting, man mangler, når en ny sæson starter, og det skal selvfølgelig også være muligt at opdatere sin garderobe, så man ikke kører træt i den, men at købe nyt for nyhedens skyld? Jeg troede egentlig, vi var på vej i en anden retning. For mig virkede deres kampagne vulgær og lige modsat; jeg mistede helt lysten til at købe noget, når jeg så direkte blev mindet om brug-og-smid-væk-samfundet. Nu vil jeg i stedet kigge dybt i klædeskabet og lave en liste over alle de fine ting, jeg allerede har, som jeg vil bruge dette efterår.

 18. august 2014  Posted by at 19:51 Klædeskabet, Shopping  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>