aug 202014
 

Jeg er kommet frem til, at jeg har masser af fint efterårs – og vintertøj, og derfor bliver min ny-sæson-liste ikke en indkøbsliste, men mere en huskeliste, så jeg kan blive mindet om, alt de fine tøj jeg har. Der selvfølige et par enkelte ting jeg mangler, nogle gode gåsko og en lille taske begge ting jeg decideret mangler.  Det er min plan, at jeg især vil prøve at få brugt nogle af de stykker tøj, som jeg er helt vild med, men som jeg af en eller anden grund ikke er så god til at bruge. Bl.a de ting der er lidt svære at få brugt er:

 • Lang grå cardigan – Pieces – Mar 2014
 • Sort slå om kjole – H&M -Jan 2014
 • Hvid silkeskjorte – H&M -Aug 2014
 • Sort body med lange ærmer – Pieces – Jan 2014
 • Sorte skindtaske – Foley & Corinna Dec 2011
 • Sort skindnederdel- Mads Nørgaard – Jan- 2011
 • Nittesneakers – Zara  – Feb 2014
 • Ruskindsstøvler – H&M – Jan 2012
 • Glimmersko – Kurt by Kurt Gieger – Sep 2012

 

Efterår klædeskabet

Så er der selvfølgelig også nogle ting som jeg bruger rigtig meget, dem vil jeg blive ved med at bruge. Mine favoritter er

 • Læderjakke – Barney’s – Sep 2010
 • Mørkeblå skuldertaske – Marc by Marc Jacobs – Jun 2012
 • Grå sweatshirt – Lulu & Co – Maj 2014
 • Grå kashmircardigan – H&M – Jan 2014
 • Sort sweatshirt – Selected Femme – Feb 2013
 • Sorte nederdel – T by Alexande Wang – Nov 2012
 • Sølvhalskæde – Pernille Corydon  -Maj 2014
 • Pailletbukser – Vero Moda – Feb 2010
 • Grå t-shirt – H&M trend – Jun 2014

 Som man kan, se er yndlingsfarverne (eller ikkefarverne) sort og grå, med lidt sølv, hvid og blå. Det passer meget godt med, hvad jeg drages af for tiden. Jeg har haft masser af farver på tøjet her til sommer, så nu er jeg på vej den modsatte retning.  Jeg håber, jeg ikke får problemer med at se for kedelig ud, lige nu synes jeg ikke selv, det er kedeligt. Når vi kommer rigtig ind i efteråret, vil jeg forsøge at have mindst én ting på fra øverste kollage hver dag, så jeg får brugt tingene.

Efterår klædeskabet

Billeder fra hm.com – zara.com – theoutnet.com – net-a-porter.com – pieces.dk – selected.dk – amazon.co.uk 

  6 Responses to “Efterårslisten”

 1. Virkelig interessant vinkel, Vibeke, og spændende læsning!

  Håber du dokumenterer lidt, når du kommer i gang med at få brugt de “besværlige” ting.

 2. Så dejligt du er tilbage Vibeke, du har været savnet!!
  Super god ide at lave en huskeliste. Her giver den dog sig selv, for det tøj jeg har skal nok blive brugt :)
  Jeg ser dog virkelig frem til at tage min lange grå vinterfrakke i brug.

  • Mange tak. Jeg har også savnet det :) He, ja det er jo også en smart løsning! Vejret hjælper godt nok også på lysten til vintertøj de her dage.

 3. Super fint med et indlæg, der ikke handler om at øge forbruget :-) Jeg lavede et sidste år med de favoritter, jeg glædede mig til at genfinde i efterårsgarderoben. Du inspirerede mig lige til at finde det i arkivet og fik mig til at oveveje, hvad der mon skal genfindes i år.

  Ift. at have en liste over, hvad man ikke får brugt nok og forsøge at få dem ind i garderoben, så giver det rigtige god mening. Jeg kunne helt sikkert godt blive bedre til at variere. Særligt også for at få fundet ud af om, de ting der ikke bruges, skal blive i eller ud af garderoben :-)

  • Nemlig, jeg tænker også, det er en meget god anledning til at overveje, hvorfor jeg ikke bruger de ting :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>