aug 252014
 

Mandag, roser og glimmer

 

De seneste par uger har jeg glædet mig til mandagene. Mine weekender har været travle, og så har jeg set frem til om mandagen, når der igen var ro, og jeg havde tid til at rydde op og få styr på alting. Denne weekend har været mere rolig, så i dag har ikke været så attraktiv som de mange forige mandage har været, derfor har jeg forsøgt at gøre den lidt mere festlig ved at iføre mig glimmersko, købe blomster og en lækker bagel i frokost.

Nu skal jeg tilbage til alt det kedelige, senere kommer det et dagens, jeg er nemlig begyndt mine egen lille udfordring med at få brugt tøj, som jeg egentlig holder af, men så jeg ikke er så god til at få brugt. Glimmerskoene er på den liste, og dem har jeg jo på i dag. Forresten så jeg, at H&M har 25% på en valgfri vare – også i butikkerne, man skal vise deres hjemmeside hvor det står, enten som print og på ens smartphone.

 25. august 2014  Posted by at 15:20 Andet, Blomster  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>