aug 282014
 

Top 10

Billeder fra theoutnet.com – asos.com – net-a-porter.com + mine egne.

Da jeg skulle regne prisen sammen for gårsdagens tøj, syntes jeg det var lidt dyrt – ihvertfald i forhold til de to forrige dage. Det slog mig så, at hele tre af tingene måtte være i top 10 over de dyreste stykker tøj, tasker og sko, jeg har, og lige pludselig virkede det ikke så dyrt alligevel.  Det fik mig selvfølgelig til at tænke over, hvilke ting der egentlig var dyrest i mit klædeskab. Det er altså ikke forbi jeg vil vise mig frem med mine dyre køb, tværtimod , jeg synes egentlig, at det er nogle ret fornuftige priser, hvis man tænker på at det er toppen.  Her er den så: De 10 dyreste ting i mit klædeskab fra toppen:

  1. Taske fra Marc by Marc Jacobs til 1200 kr
  2. Taske fra Botkier til 700 kr
  3. Støvler fra Topshop til 659 kr
  4. Taske fra Foley & Corinna til 650 kr
  5. Vinterstøvler fra H by Hudson til 465 kr
  6. Vinterfrakke fra Vero Moda til 450 kr
  7. Læderjakke fra Barney’s Originals til 435 kr
  8. Skindnederdel fra Mads Nørgaard tol 420 kr
  9. Sweatshirt fra Lulu & Co til 400 kr
  10. Nederdel fra T by Alexander Wang til 400kr  

Som sagt så synes jeg det er nogle rimelig fornuftige ting jeg har kastet flest penge efter: tasker, sko, en nederdel og en  jakke i lækkert læder og skind , en god sweatshirt og en nederdel der bliver brugt hele tiden. Der er en varm (uhm!) vinterfrakke og så et gakket glimmerkøb, så det ikke bliver alt for seriøst. Det er også langtids holdbare sager,  min læderjakke er fra 2010 , den er stadig en kæmpe favorit og ser ud som da jeg købte den, trods en hel del brug. Det giver altså ret god mening for mig, at det lige netop er de her 10 ting, jeg har brugt flest penge på.

De tre tasker ligger i top 4, og på første pladsen ligger min Marc by Marc Jacobs,  som jeg bruger næsten hver dag. Den har bare den perfekte størrelse, indretning og farve. De to andre tasker kunne måske være lidt overflødelig så, men de dækker så de dage, hvor jeg har andre behov, den lyse taske mest om sommeren, den mørke om vinteren.

Glimmerstøvlerne og den twistede nederdel føles som de mest ekstravagante køb. Støvlerne er det eneste køb, jeg har betalt fuld pris, men jeg var så betaget af dem, at jeg måtte eje dem. Nederdelen havde jeg det lidt mærkelig med at give 400 kr for det er jo bare en jerseynederdel – jeg har lidt haft følelsen af at have betalt for navnet også, men den har været brugt så meget at det egentlig ikke gør mig noget mere.

Til sammen er der for 5779 kr, hvilket er lidt mere end hvad jeg bruger på et år, til gengæld er 9 af tingene købt med rabat, så hvis jeg havde betalt fuld pris, havde de 10 ting kostet ca 18. 200kr, hvilket jeg synes er en pæn slat – så virker mine dagens priser ikke så voldsomme igen.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at lave en top 10 over de billigste ting, men der skal nok stilles nogle rammer op, så det ikke bare bliver 5 par strømpebukser, nogle tank tops og en jerseynederdel. Nogle gode idéer?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>