sep 022014
 

Boligindretning Tiger Hus

Der har ikke været meget overskud hos mig de seneste par dage, men i dag nåede jeg lige smut forbi Tiger, inden det sidste overskud forsvandt. I Tiger faldt jeg denne trådkurv/hyld/dims til 30 kr. Jeg var ret facineret af den – i mit hoved har den åbentbart ubegrænsede muligheder (jævnfør nedenstående billeder), så selvom kreativiteten var på sit laveste, fandt jeg hurtigt på 3-4 ting, som den kunne bruges til. Hvis jeg havde huller i ørerne, havde jeg helt sikkert brugt den til alle mine øreringe som på billedet herunder. Den tråddims er da så fin som smykkeopbevaring, og der er masser er steder at hænge øreringe og alt det andet gøjl. Jeg kunne godt overveje at bruge den til de smykker jeg ikke bruger allermest – (det er lidt omstændigt at pille kæderne af og på).

Boligindretning smykkeopbevaring

En oplagt mulighed er selvfølgelig at bruge den som ramme til fine stillebenener fx ens parfumer eller ens nips – måske en lille lysestage? Jeg opdagede forresten lige, at jeg virkelig ikke har meget decideret nips.  Jeg kunne faktisk kun lige finde koglen og porcelænsægget (som ikke kun er fremme ved påske) ellers er der nogle lysestager og så planter, som min mand mente var nips. En lille plante ville også være fin i tråddimsen, fx en efeu, der kunne sno sig lidt rundt om. Man kan selvfølgelig hænge den op som en lille hylde  – evt med en plante i, så kom der grønt på væggen eller i gangen til nøgler og lign.

Boligindretning Trådkurv

 

Jeg tror måske, jeg ender med at bruge den som en lampe. Jeg fandt lige hurtigt en lyskæde med batteri i min julekasse og snoede den lidt rundt om. Jeg synes, det fungerer godt, og hvis man så også brugte en ordentlig lyskæde med stik i stedet for batterikasse og  og brugte lidt tid på at sætte lysene rigtigt, så kunne det blive virkelig fint.  Jeg har endda fundet en mulig plads til den. Jep jeg kan se masser af mulighedern i den lille ting til 30 kr, jeg overvejer næsten at købe en ekstra.

PS. Væggen på billedet til højre er fra vores meget ufærdige entre – gad vide om vi nogensinde få fikset den entre…?

Borligindretning Lyskæde

Boligindretning Hus lyskæde

 2. september 2014  Posted by at 20:08 Bolig, Ikke kategoriseret, Tiger  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>