sep 042014
 

Paris sweatshirt

 

I går begyndte mit overskud så småt at vende tilbage, lige i rette tid til en pakke fra ASOS kom med et styk fin sweatshirt. Jeg havde egentlig besluttet mig at droppe den, så jeg kunne shoppe lidt ekstra, når vi tager til Miami snart, men jeg er ikke så god til at shoppe, når jeg er på ferie, og da var også lige en 10% rabatkode, gav det sig selv. Det var den rigtige beslutning, for jeg er så glad for sweatshirten.

Sølvskoene er jeg blevet virkelig glad for, jeg tror måske bare de har nogle korte sæsoner, det er lige nu de dur, når det ikke ikke regner/er mudret eller for varmt til at have de små tæer lukket inde. Så det er bare om at få dem brugt mens vejret tillader det. De er altså meget gode til at lige at gøre et alslappet sæt tøj lidt mere festligt.

Det føles forresten lidt fjollet med solbriller i et prøverum, men jeg har taget solbriller på da jeg gik ud af døren, og så havde jeg glemt at tage mine briller med, så jeg kunne skifte.

Dagens pris

Sweatshirt – A question of – 165 kr – August 2014

Nederdel  – Only – 130 kr – April 2014

Glimmersko – Kurt by Kurt Giger – 210 kr – September 2012

Taske – Marc by Marc Jacobs – 1200 kr   – Maj 2012

Armbånd – fødselsdagsgaver

I alt = 1705 kr

 4. september 2014  Posted by at 13:01 Armbånd, Asos, Klædeskabet, nederdele, Seneste køb, Shopping, Smykker, Tasker, Udsalg  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>