sep 262014
 

Jelly beans, Vogue, MBMJ

 

Ja, der har været lidt stille det sidste stykke tid, dels fordi jeg havde min opmærksom et andet sted, dels fordi jeg i går aftes kom hjem fra 8 dage i Miami.  Det var en super tur, jeg overvejer lidt at lave en miniguide for Miami (og omegn), nu må vi se om der er overskud. I slipper dog ikke for at høre om min tur. Indtil videre bliver det bare det billede med blandet godt fra Staterne: Billige september magasiner, Jelly Beans og Marc by Marc Jacobs. Jeg er sjældent så god til at shoppe, når jeg er på ferie, men denne gang fik jeg købt fem gode ting (og brugt ca. 2600kr!!!), derfor de to dustbags. Indeholdet kommer senere, når jeg har fundet mig selv, og har ryddet lidt op efter vores to kufferter, der på mystisk vis har kastet hele deres indhold op i stuen og entreen.

 26. september 2014  Posted by at 08:55 Rejser, Shopping  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>