sep 272014
 

Det var mit mål at købe en lille sort taske på min Miamitur, hvilket lykkedes overraskende godt. Da jeg så havde fået streget en lille sort taske af listen, begyndte jeg at kigge mig omkring i samme butik, og mine øjne faldt på miniudgaven af min egen taske i en fin sart rosa/beige farve. Jeg havde jublet lidt, da jeg opdagede, at de havde lavet en miniudgave af min yndlingstaske, for det var jo det, jeg stod og manglede. På den anden side synes jeg, det er lidt fjollet at have den samme taske i to forskellige størrelser. Eller det syntes jeg, for da jeg så den i den farve som var så forskellig fra min mørkeblå taske, så var jeg solgt.

Det var lidt svært for mig at købe taske nummer to. Ikke fordi jeg var i tvivl, jeg kunne med det samme finde på masser er situationer, hvor den kunne bruges, og den var et næsten perfekt match mellem at være noget jeg i forvejen og vidste virkede og så noget nyt og anderledes, men at købe to halvdyre tasker ikke bare på samme dag men i samme time, det føltes både grådigt og lige ekstravagant nok + det var mange penge. Sådan nogle køb må gerne nydes lidt og føles som noget særligt ikke bare være noget, man gør to gange i træk på en halv time.

Jeg endte med at købe den, fordi jeg ikke ville lade et så godt køb glide ud af hænderne på mig, alene fordi det ramte oveni et andet godt køb. Nu har jeg jo tidligere erfaret, at det er svært at finde rigtig gode tilbud på de tasker, så der er ingen grund til at satste på det sker inden for den nærmeste fremtid igen. Jeg har dog stadig ikke fundet ud af, hvordan jeg skal komme over følelsen, at det er lidt for meget af det gode, og når jeg ser begge tasker ved siden af hinanden har jeg svært ved at ryste hamstringsfølelsen af mig. Jeg har overvejet at gemme ekstratasken lidt væk, så jeg kan nå at bruge den sorte lidt først, men jeg er også lidt ivrig efter at denne i brug.

Classic Q Natasha mini Marc by Marc Jacobs

Trods forbrugskvaler så er en rigtig fin taske jeg har købt, farven er som sagt sart pudderrosa, og størrelsen er rigtig god, jeg er, sjovt nok, vild med designet og rigtig glad for at finde en løsning, hvor jeg kunne købe miniudgaven uden det skulle føles som det en mindre udgave af min anden taske, farven gør at den er sin egen. Jeg kommer ikke til at stå i situationer, hvor jeg overveje, om jeg skal tage den store eller den lille ellers ens taske. Lige som den sorte taske og min gamle taske er læderet grov i strukturen men blødt at røre ved. Den kan lige rumme en smule mere end den sorte men ikke meget. Ved denne taske havde jeg også en $20 kupon, så den endte på ca 1050kr hvilket er 1100-1200 kr billigere end jeg har set den til i Danmark.

Classic Q Natasha mini Marc by Marc Jacobs

Classic Q Natasha mini Marc by Marc Jacobs

Classic Q Natasha mini Isabelle Marc by Marc Jacobs

 27. september 2014  Posted by at 14:24 Discountliv, Klædeskabet, Rejser, Seneste køb, Shopping, Tasker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>