Reklamefri blog

 

Denne er blog er helt fri for reklamer – ingen sporsorede indlæg, ingen “gaver” fra firmaer, ingen affilate links, ingen goodiebags, ingen events og ingen særlige bloggerrabatter. Kun mine holdninger, mine rigtige favoritter og om emnerjeg selv vælger.*

Jeg har valgt en reklamefri blog af flere årsager for det første af etiske grunde. Jeg er måske lidt hellig, men jeg vil gerne kunne stå 100% inde for det jeg skriver på bloggen og der skal ikke kunne være tvivl om jeg er oprigtig i de ting jeg skriver.

For det andet så har det aldrig været min drøm at tjene penge på min blog, det er min hobby og hvis der skulle penge ind over ville det føle mere som et arbejde, jeg skylder ingen noget og sådan kan jeg lide det.

Og sidst men ikke mindst så er jeg så træt af alle de reklamer der er rundt omkring i blogland, der var engang hvor de fleste var hellige og vores yndlings ting var at skyde modemagasiner i skoen at de var købt af fimaerne, men de dage er slut. Jeg kan ikke bestemme hvad andre bloggere gør, men jeg vil gerne gøre et godt eksempel og vælge evt goder fra hvis de indebære at jeg skal reklamere for alt muligt.

 

*Der tages forbehold for indlæg før 1. juni 2012

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>